Het hebben van een telefoon, internet en televisie (of alles-in-1 pakket) is voor velen normaal en worden dan ook vaak gezien als vaste lasten. Wat minder voorkomt is dat er jaarlijks scherp gekeken wordt naar de maandelijkse kosten hiervan. Ook deze diensten worden vaak onbewust stilzwijgend verlengt en vaak tegen hogere maandelijkse kosten dan eigenlijk nodig is.

Het besparen op een telefoon, internet en televisie (of alles-in-1 pakket) is erg eenvoudig. Met een beetje kennis – kunt ook u in een 5 a 10 minuten zien hoeveel geld u nu per maand te veel betaald. In sommige gevallen is het zelf mogelijk om korting te bedwingen als u blijft met één simpel telefoontje naar de klantenservice. Overstappen is in veel gevallen het voordeligste. Alles-in-1 pakketten vergelijken kan heel gemakkelijk met onze vergelijker.

Opmerkelijk is dat bij veel aanbieders het goedkoper is om een alles-in-1 pakket af te sluiten in plaats van losse diensten. Daarbij is het vaak ook extra voordelig als je bij dezelfde aanbieder een mobiel abonnement of sim-only hebt. Vergelijken loont!

In de alles-in-1 vergelijker kunt u eenvoudig op basis van uw wensen zien hoeveel u elke maand op uw vaste lasten kunt besparen.